Fina ord från brudpar

Vi har kollat igenom bilderna och måste bara säga att fan vad bra det blev! Du fångade verkligen känslan som vi ville åt helt perfekt! Vi hade höga förväntningar, men du slog dom med hästlängder. Vi kommer kunna kolla tillbaka på dessa och återuppliva den dagen för resten av livet och det ska du ha stort stort tack för! Tack för allt Valle, så glada att vi valde dig.

Fabian & anna

”Vi är otroligt glada att vi valde dig som fotograf och tackar för ett riktigt underbart arbete! Kommer garanterat rekommendera dig”

Robin & Hanna

”Såå vackra bilder! Tack igen för ett proffsigt jobb!”

Nadia & Johan

”Tusen hjertelig takk for jobben du har gjort, vi er strålende fornøyd med de fine bildene som er tatt på den store dagen vår! Og slideshowet var en kjempefin måte å vise frem bilder til familie og venner.”

Son & Martine

”Vilka fina och härliga bilder!”

Karin & Pelle

”Vi är så glada och nöjda att du kunde vara vår fotograf”

Viktor & Karin

“En proffsig och engagerad fotograf som fick oss att känna oss både avslappnade och vackra framför kameran. Resultatet blev helt fantastiska foton. Tack Valle, för att du fångade så många känslor och fina ögonblick!”

Anders & Isabel

”Valle fotade vårt bröllop och bilderna blev fantastiska. Han är lätt att jobba med och får en att slappna av väldigt snabbt. Uppmärksam på det man vill få ut av bilderna och ett öga för detaljer. Rekommenderar honom varmt!”

Helen & Rasmus