Bröllopsfotograf Stenungsund - Hanna & Robin

2019-06-01

Hanna och Robins bröllopsdag i Stenungsund och Ödsmål

Det blåste friska vindar och duggade emellanåt när jag anlände till Jan Ivarssons väg i Stenungsund för att fotografera first look med Hanna och Robin. Jag drog på mig en bronsfärgad kofta dagen till ära så jag syntes tydligt mot den blågråa omgivningen. Antagligen på flera kilometers avstånd. Men det var faktiskt lite kyligt och det är viktigt att hålla blodet till fotofingrarna i omlopp.

Jag kan inte rekommendera first look tillräckligt. Om ni har möjligheten att göra det. Gör det. Om ni gillar känslosamma bilder är det ofta härifrån man får med sig några av dagens starkaste ögonblick. Vi snackar omslagsfoto på facebook material här. Det skämtar man inte bort hursomhelst.

First Look

Hanna smög i motvind upp bakom Robin och allt jag kunde göra var att dokumentera. Det var som taget ur en film. I vanlig anda gjorde jag ninja-spurter fram och tillbaka för att fånga så många episka vinklar jag kunde. Att vara bröllopsfotograf är förvånansvärt fysiskt stundtals!

Porträtt

Vi hade en avslappnad och härlig porträttsession uppe på berget bakom bostadshusen med fantastisk utsikt över Stenungsund och lite av Tjörn! Givetvis fick dagens vrålåk, den turkosa Cadillacen sin tid i rampljuset också. Jag lyckades omedvetet lura ner chauffören till en återvändsgränd där det var liiite väl ont om plats att vända en så pass lång bil men det gick och några av dagens bästa bilder resulterade från detta. Allt för konsten!

Vigsel

Jag och min blåa Golf anlände till parkeringen utanför hembygdegården Humlebråten i Ödsmål där vigseln skulle ske. De flesta gäster hade redan anlänt när jag kom och stämningen var avslappnad, med mycket skratt och en hel del glädjetårar. Vigselakten skedde under västkustens mest majestätiska ek (kolla inte upp det) alldeles utanför lokalen. Likt ett naturens partytält om man ska försöka vara poetisk. Vilket jag inte riktigt är.

Titta gärna på flera av mina stories här eller hör av er och skrivit något kul här!

Bröllopsfotograf Stenungsund
bröllopspar Jan Ivarssons väg Stenungsund