FOTONÖRD

- Sedan -

- 2010 -

Bröllopsfotograf

Det kan vara bra om vi lär känna varandra lite.

Ni sitter ändå där nu och överväger vem av alla paparazzis på internet ni vill bli förföljda av under en av era viktigaste dagar i livet. Så innan ni gör en background check på mig så gör jag en på mig själv åt er! Jag är en lagom introvert kille ur millenniegenerationen som älskar skog, kust, trail-löpning, att skratta och att klappa hundar. Uppvuxen i Varberg men jobbet tog mig till Uddevalla. Västkusten släpper jag dock inte och den verkar inte släppa mig heller.

Jag besparar er överflödig information om att jag varit fotograf på heltid sedan 2016, eller har en högskoleutbildning (09-12) inom foto, samt att mina kameror är väldigt fina.

Vilka är ni?

Ni tycker att Netflix-marathon under en varm filt när det stormar utomhus är balsam för själen. Så länge bredbandet pallar trycket i alla fall... Ni har internskämt som bara ni fattar och skickar ofta memes till varandra. Åtminstone en av er har känsla för färg och form och därför är valet av bröllopsfotograf inget man skämtar bort hursomhelst! Ni gillar bilder som känns äkta. Att le på kommando och onaturliga poseringar är inte er grej. Likt mina andra brudpar står ni inte framför kameran så ofta. Det kanske känns lite nervöst till och med? Om ni kan relatera till detta så har ni hittat helt rätt! Om ni inte kan det så tycker jag att ni ska höra av er ändå! Helgardering.

ta kontakt

Bröllopsdagar dokumenterade med glimten i ögat

Se Mer