Min vision

JAG SER MIG SJÄLV SOM EN FOTOGRAF MED GLIMTEN I ÖGAT

Jag håller alltid ögonen lite extra öppna för det där lilla extra.

Jag ser mig själv som en fotograf med glimten i ögat. Jag söker därför gärna lite extra efter gapskratt, roliga miner och sprudlande känslor i mina bilder. Om jag dessutom kan krydda med bilder som får en att tänka ”Vad händer här? Hur är detta taget? Jag älskar det!” så har jag lyckats.

Min vision är att bidra till en avslappnad stämning där ni kan vara er själva, njuta av dagen tillsammans med nära och kära och bara vara. För att sedan både skratta och fälla en och annan glädjetår hemma i soffan när ni får återuppleva dagen i bilder om och om igen. Ni har mitt ord på att jag kommer att ge järnet för att se till att det blir så!

Vi hade höga förväntningar, men du slog dom med hästlängder.

Vi har kollat igenom bilderna och måste bara säga att fan vad bra det blev! Du fångade verkligen känslan som vi ville åt helt perfekt! Vi hade höga förväntningar, men du slog dom med hästlängder. Vi kommer kunna kolla tillbaka på dessa och återuppliva den dagen för resten av livet och det ska du ha stort stort tack för! Tack för allt Valle, så glada att vi valde dig.

- Fabian & Anna

Såhär går det till!

Hör av er

Om ni tycker att jag verkar vettig och att bilderna jag tar är något ni kan se er själva i, samt vill veta mer så kan ni ju höra av er genom att slänga iväg ett mail och säga hej! Jag skickar då med er all information om mina bröllopspaket så kan ni överväga tillsammans och återkomma om ni vill veta mer!

01

Vi bokar möte

Vi anordnar ett förutsättningslöst möte på skype/zoom/telefon eller i Uddevalla. Ni får berätta om ert bröllop, ställa frågor till mig, tita på mig misstänksamt, framföra era önskemål och sedan i lugn och ro ta ert beslut om ni vill gå vidare med mig som er fotograf. Välj mig!

02

Vi skriver under

När ni är redo att boka så skriver vi under ett ganska tråkigt men nödvändigt avtal (går fint att göra digitalt) så vi alla är införstådda med vad uppdraget innefattar. I samband med detta betalas även en bokningsavgift om 25% av slutsumman för ert valda paket.

03

mina Bröllopspaket

Priser startar från 16 000kr. Vad som ingår tidsmässigt enligt nedan är bara exempel och går såklart att anpassa efter hur just er dag er ut. Kontakta mig för mer information!

Heldag 12 tim

Halvdag 8 tim

Kvartsdag 5 tim

Detta paket passar er som t.ex vill få med förberedelser, vigsel, porträtt, mingel med gäster och en bit på middagen.

För er som vill minnas allt kul som händer på bröllopsdagen och dessutom få ett lyxigt handbundet album på köpet!

Ett paket för er som vill ha dokumentation av t.ex porträtt, vigsel, mingel och mindre del av förberedelser och/eller middag.

Paxa ert datum redan nu!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.