28 januari, 2021

Son & Martine

Det trevliga norska paret Son och Martine gifte sig på idylliska Käringön. Käringön är en magisk plats på västkusten utanför Orust mitt ute i havet. Hit anländer man med båt och på ön finns inga bilar. Här går eller cyklar man. Klippor, röda sjöbodar, tätbebyggda sommarhus och öppet kustlandskap är miljöns kännetecken.

Dagen startade med dokumentation av brudparet som förberedde sig på varsitt håll. Martine på vackra Lotshotellet och Son i ett hus några hundra meter bort. Många härliga ögonblick fångades här i sällskap av marskalkar och brudtärnor.

Vigsel skedde i Lotshotellets restaurang med underbar utsikt över hamnen. Jag och brudparet hade sedan en härlig porträttfotografering längs med vägen till Simsons Prästgård där middag och fest skulle ske. Shoutout till Simsons fantastiskt trevlig och hjälpsam personal! 

Dagen fortsatte med skratt, glädje, god mat och bubbel på prästgården och dess vackra omgivande trädgård. Vi fick till och med ett kvällsbesök av solen! Kvällen fortgick med roliga tal och ett tårtbord som hette duga.