Nu när julen står runt hörnet och alla stressar och spenderar massa pengar på julklappar tänkte jag ge bort något personligt till er allihopa. Alla som läser den här texten kan helt gratis använda bilderna i detta inlägg. Jag har laddat upp dem till dropbox. En version för utskrift och en för internetanvändning. Bilderna är på min hemort Träslövsläge och bor man här eller i närheten tror jag att det kan vara kul att ha några bilder härifrån. Man kan skicka dem som julkort, använda som bakgrundsbild på datorn, canvas på väggen, omslagsbild på facebook etc. Det är min gåva till er så gör som ni vill! Men redigera inte om bilderna och ta inte bort mitt namn från dem 😉

Internetversion 2048px sRGB http://bit.ly/1Njjc4b

Högupplöst för utskrift RGB  http://bit.ly/1lGl65Z

Planerar dessutom att göra en liknande session i Varberg i dagarna! Håll ögonen öppna.

God jul!

damm i solnedgången i träslövsläge

lajet-6

lajet-5

lajet-4

fiskmåsar flyger mot blå himmel

Elledning med reflektion i vattenpöl

kagabäcken (4)

Stenar med reflektioner i vatten

kagabäcken (2)

kagabäcken (1)